Lyssna: ROOS – A Trail

Innan den så kallade “laserpunken” slog igenom ytterligare en gång med The Guilt, så skapade Johan M Roos och sångerskan Emma (The Guilt) långsam och mörk balladmusik för det nya århundradet. Nu har de börjat satsa på det på riktigt med låten “A Trail”, som filmats av Kristoffer Granath – vilket följer sångarna, som det verkar, genom vardagsrealismens karga skal.

Det är precis så här ballader ska göras om de överhuvudtaget ska tas på allvar. När man skalar bort allt popkulturellt och släpper igenom de allvarligare tonerna. Ni kan titta på videon och lyssna till musiken här ovanför.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s