Hjälp bolaget D-Takt & Råpunk!

140101_head_DRR_cap

På grund av en översvämning i lokalen som D-Takt & Råpunk använder för att lagra skivor, turneringsgåvor och sin privata skivsamling – så har det inneburit stora ekonomiska förluster. Detta är alltså en av de bästa skivbolagen när det kommer till underjordens krafter, närmre bestämt inom hardcore, punk, mangel, d-beat och alla undergenrer ni kan tänka er. Ett skivbolag som har funnits sedan 2006 och som har släppt åtskilliga klassiker, och när han inte har gjort det så har man bara släppt jävligt bra skivor. Detta var en av de första bolagen som jag kom i kontakt med i och med att jag började skriva för mitt eget blogg-zine. Jag har haft att göra med honom ett antal gånger både för några år sedan och i nutid. För någon som är hyfsat intresserad av subkulturen som omgärdar hardcore och punk, utan att ha någon större delaktighet i det hela så har kontakten alltid präglats av proffessionalism. Om man hade behövt någonting eller frågade om något så fick man svar på det. Men det är inte enbart på grund av detta som jag anser att man bör stödja honom i dessa svåra tider.

Jag tycker att man bör stödja honom om man någonsin haft med honom att göra. Vilket jag har. Så jag tänker göra på mitt sätt för att kunna få till någon form av stöd på något sätt. För de som läser detta så kommer det förmodligen att anordnas en stödspelning till syfte att skänka pengar till honom. Detta anordnas förmodligen av några inom hardcorekretsen, så ni får hålla era ögon öppna ni som går på sådana tillställningar. Oavsett om man kan skänka pengar eller inte så är det enligt Joakim själv nog att bara bry sig om det. Jag bryr mig om det och tycker att det är synd det som har hänt. Att bara se utan att kunna göra särskilt mycket när det man ansamlat över åren går upp i rök måste vara väldigt jobbigt. Ni kan läsa mer från D-Takt & Råpunk-bloggen om ni vill ha mer bakgrundsinformation. Stötta honom och se till att han tar sig igenom detta. Även om jag inte känner honom personligen så är det ändå något som har funnits där någonstans. Någon som fortfarande ger allt trots motgångar. Man kan donera pengar här om man vill stödja rent ekonomiskt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s