Premiär: Övervarning – Sociala Arvsanlaget [+VIDEO]

2FhCrgnAfQM9z74-_IR3Wlkw346-Z5bUj88y0ipnQy8

Övervarning har avhandlats här tidigare, men återkommer jämt och ständigt. Denna gången så är det ett stort släpp på gång, som faktiskt kommer att ligga under Klangfigur Audio Artefacts. Albumet som går under namnet “Som Om Det Fanns Något Val” släpps den 22:a Juli. Mannen bakom namnet är Magnus Gyllenswärd, som för tillfället vistas i Boston. Tillsammans med skivbolaget så har det också utkommit en musikvideo till låten “Cellerna flyter utanför“, som kan bevittnas här nedanför. Men, dagen i ära, så har Invisible Guy även fått möjligheten att streama en låt från den kommande plattan. Låten heter inget mindre än “Sociala Arvsanlaget“, och är en av sex låtar som kommer att återfinnas på plattan när den ges ut. Välj att titta på filmen här nedanför, eller så drar ni helt enkelt här ifrån, och då får ni inte höra eller se något riktigt bra. Det verkar som att Övervarning har gjort lite av ett avkall på sin mer dekadenta och störda sida, till förmån för lite mer suggestiv, men ändock mörk, dark ambient – som är det han gör bäst. Trots att man kommer att sakna en del av honom, så är det här ändå ett steg på vägen, som artister gör lite då och då när de utvecklas i en annan riktning. Men, i alla fall, titta på musikvideon.

Ni kan streama låten “Sociala Arvsanlaget” här nedanför också, om ni skulle ha lust till det. Så att ni kan peppa inför släppet som är runt hörnet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s