Exclusive Streaming: Mørkt Kapittel – Gro Igjen

cover

Norrmännen återkommer, som vanligt. Denna gång ett band vid namn Mørkt Kapittel, som är relativt nya inom hardcore punk-scenen i Norge, då de tidigare endast släppt ett självbetitlad sjua. Däremot, om man ser till deras livslängd, så har de funnits sedan 2007. Tidigare har även medlemmar från bandet spelat i band som Vi Gruer Oss, Dominic, Vanskapt, Evasion, Catena Collapse och The Last Ninja. De huserar i Trondheim, och deras ihärdiga melodier samt fasansfyllda framtoning – är två beståndsdelar som lär sätta det mesta i rullning. Förutom detta, så huserar de även inom Skandinavisk d-beat, något som skandinaverna inte varit sena på att mästra. De är även mer mångfacetterade än så, men resten får ni utforska själva, helt enkelt. Hur som helst, let’s get down to business, som man säger i staterna.

cover-inside

Invisible Guy har fått äran att streama hela deras kommande EP, som går under namnet “Gro Igjen“, här på bloggen. Det är en 12¨:a, vars omslag har skapats av Ingri Hareldsen. Själva EP:n kommer med utvikningsomslag. Allting har skapats via D.I.Y-vägen, och vinylskivan kommer att finnas i färgen; exklusivt vit. Nåväl, vid det här laget har ni väl tröttnat på att läsa, så jag erbjuder er en exklusiv streaming av EP:n här nedanför. För den som känner sig manad, så släpps albumet den 31:a Maj, av dom själva – så ni kan förbeställa på deras hemsida. Men för den som bor i Norge kan den även återfinnas hos välsorterade skivbutiker i Trondheim, bland annat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s