Beastiality släpper sin demokassett idag!

Beastiality-AncientBellChimes-flyer

Om ni har längtat efter lite tyngre, men ändock vrålbra dödsmetal – så behöver ni inte längta längre. Det svenska dödsmetal-bandet Beastiality släpper sin demokassett idag, vid namn “Ancient Bell Chimes“, den 30:e April.  Eftersom att Situation Skitstörd redan har täckt alla väsentligheter, så är det överflödigt med mer ord, men de ristas ändå in i sten. Förmodligen en av de bättre släppen inom den genren på senare tid, då de med sin kompromisslöshet och blodtörst sakta intar ens medvetande och fullkomligt annihilerar det. För att inte tala om den vackra konst som uppstått i dessa underjordiska knektars närvaro, där det ockulta fått en större plats, givetvis. Förutsägbarheten kan vara en sak rent estetiskt, men den saknar mått som är mätbara – och ger inte precis ett tidstypiskt intryck. Så, nu är de förevigade på denna plats och ni kan köpa deras kassett, som det sades i det första inlägget – nämligen genom att maila hit och sedan betala fyra euro (exklusive frakt). Kassetten är begränsad till 100 exemplar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s