Spana in musikvideon med Vanligt Folk!

Som nyligen återfunnits på PSL men som inte längre finns där. När jag såg musikvideon för första gången visste jag inte hur jag skulle reagera. Vanligt Folk verkar åtminstone vara här för att stanna. Det låter som en blandning av D.A.F., släng in lite av den galnare Göteborgspopen och vrid om med en skitig skiftnyckel. Nåväl, nu ska vi inte hålla på att kategorisera, men det är bekvämt. För ibland vet man inte om man har helt rätt, som i detta fall. Tänker mig lite anhalt. Musikvideon är till låten “Idioter Av Församlingen“, så den som blir till sig av flyglarm och lite EBM-musik av det mörkare, kanske mer klassiska slaget, blandat med en hel del annat – titta på videon och lyssna på musiken!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s