Shevils släpper ny singel!

64806_601743663173483_101206525_n

Norrmännen är igång igen och visar sitt ansikte, denna gång i form av det norska hardcorebandet Shevils. Deras hemlighet ligger i den pulserande blandningen av både skandinavisk hardcore men även en ådra av gammal hederlig amerikansk rock’n’roll. Förutom detta kan man även spå en del jazzinfluenser, så med andra ord ligger de alltid på gränsen. Tur är väl det, med tanke på att de nu har släppt en ny singel från deras kommande album vid namn “We Walk On Shattered Glass” som sannerligen spränger bort glasfasaden med det långsamma, men ack så hårda soundet. Dessutom så spelar de live tillsammans med det norska punkbandet Exploding Head SyndromeKarateklubb #4 i Oslo den 13:e Mars, för att fira singelsläppet. Luta dig tillbaks, spänn fast säkerhetsbältet – för nu blir det genrebräckande kvalitétshardcore för hela slanten.

601257_604764959538020_1019316971_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s