Fysisk Format släpper ny singel med Haraball!

FY069CD-570x570

Ingen kan väl ha undgått att antingen höra, få nys om eller se de norska hardcorepunkarna Haraball? Deras tidigare släpp “The Rope” och “Frowns Vs Downs” har varit eggande, symptomatiska och relevanta. Både när det kommer till musiken, men även när det kommer till omslag. Nu släpper de en ny singel, på det norska bolaget Fysisk Format. Här kan det tilläggas att de lyckas få till ett utomordentligt omslag, gjort utav Esra Caroline Røise, som Fysisk Format utlovade tidigare i veckan. Singeln går under namnet “Jeremy Smoked” och är lika fantastisk som de specifikationer som medföljer: “ex-straight edgers meet high brow elitist punks!“. Debutalbumet “Sleep Tall” kommer att vara ute den 10:e Maj, och kan beställas i begränsad upplaga på blå vinyl eller standard svart, men kommer även att finnas på CD-skiva. Den blåa vinylskivan kommer endast att kunna beställas från Tigernet i Norge, med tillhörande CD i en begränsad bunt. Internationella ordrar kommer att mottas i April, men förbeställ redan nu om du befinner dig i Norge.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s