Three Winters släpper sin första musikvideo!

Den norska synthvågen sköljer över Sverige med nöd och näppe. Åtminstone om man bor i de södra delarna. Nyligen släppt av det svenska kvalitétsbolaget Beläten i form av “The Atrocities EP“, som är gruppen Three Winters debut, med medlemmar som Anders. B, Kim Sølve (Blitzkrieg Baby) och Lars Fredrik Frøislie (White Willow/Wobbler), så skyr de inga medel. Dessutom så är de aktuella med musikvideo till låten “Atrocities“, som endast kan beskrivas som ett bländande audiovisuellt verk med hjärtat på helt rätt ställe, inom de neonfärgade ljusens domän. Där ljusets makt drar ifrån, kommer den bekvämliga, men mörka synthpopens emissarier in i bilden. Spana in deras musikvideo ovanför och lyssna till deras senaste släpp nedanför. Tack till IT’S A TRAP! för nyheten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s