To The Death Records släpper Knivad i år!

31893_487461914647093_526915530_n

Ni anar inte hur peppen steg när man fick reda på detta. Tydligen så har Knivad gått och hittat sig ett väldigt bra bolag, inget mindre än To The Death Records, att släppa på. Därför gör de oss äran och släpper deras kommande alster, vilket är en ytterst bra nyhet med tanke på hur många sömnlösa nätter som har påbörjats och avslutats med låtar som “Ryggen full av kniv“, “Ner i skiten igen” samt “En dag med inget kvar“. Förutom detta har även några av deras låtar fått plats på den numera nedlagda podcastserien som jag styrde och ställde med, som ni alla vet hette Svensk Punk och Hardcore. Spänningen stiger och ni kommer förmodligen att få mer detaljer om detta i framtiden, men tills dess kan ni lyssna på deras demolåtar och de nyligen tillagda låtarna “Av skam är du kommen” samt “Mata elden” här nedanför.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s