Tiger Bell har en ny musikvideo och en kommande platta!

Med tanke på att Tiger Bell har varit en runda på nätet nu en längre tid, så kunde mina nerver inte stilla sig själva. Därför var jag tvungen att tillägga att deras senaste låt “Slaugther’s Daughter” nu finns som officiell musikvideo. En låt som återfinns på deras kommande EP med samma namn. Deras musikvideo är producerad av Blåfilm och Emma Wennström. Medverkar i videon gör även Luleå Roller Derby. Så om du har vägarna förbi så kan du nu även spana in deras video här på Invisible Guy. Nedanför kan ni även finna vilka låtar som är inkluderade i deras släpp, samt grafiken till omslaget som är gjord av Nickedocka. Det går sedan några dagar tillbaks att förbeställa EPn hos Bengans och vinylskivan som är vit och tiotummare, släpps officiellt den 18:e Mars.

Tiger-Bell-Slaughters-DaughterEP

A-Sidan:

Slaughter’s Daughter
Bomb

B-Sidan:

Look Into My Eyes
Baby, You’re A Murderer
Na Na Na

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s