Moron Express släpper ny låt!

542105_394644217223633_1486143055_n

Ni har förmodligen hört talas om bandet från Svensk Punk och Hardcore, men har ni inte följt min numera nedlagda podcastserie, eller läst min intervju med dem här borta, så kanske de är desto mer okända. Struntsamma, de lirar i alla fall en variant av melodiös punk, vilket innebär att de lagt grunden för en hel del medryckande låtar. Nu har de skruvat upp produktiviteten igen och har därför släppt sprillans nytt material. Låten som nu har släppts går under namnet “Radio Song” och spelades in för några månader sedan hos Nordliga Breddgrader. Ett 8-kanalers ljudkort användes, men utan pre-amps och andra hjälpmedel. Fäst er blick nedanför och spela låten direkt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s