Streaming: L’Obscurité – In Silence

IN SILENCE 7

Detta var tänkt som något, men blev istället något annat. Hur som helst har bolaget Ljudkassett släppt kassetten “In Silence” som är signerat det svenska bandet L’Obscurité. Det som måste tilläggas är att det är deras debutsläpp, vilket kommer i form av de fyra låtarna “In Silence“, “Darkness“, “Get Away” och “Mirrors & Error“. Om man blandar ett stycke mörk pop med synth-punk, så blir det förmodligen i närheten utav vad de sysslar med. Atmosfären känns underproducerad men på ett bra sätt.

Vilket får en att ersätta ordet “lo-fi” på grund utav frånvaron av kassettknaster. Atmosfären är generellt sett rättfram men bjuder även på en karneval av olika smaksensationer rent musikaliskt. Så, vad väntar ni på? Ge er in i deras värld och se hur den ser ut. Om det ni hör låter bra, så går det även att köpa på samma sida för 40 kr. Men om ni vill ha ett exemplar får ni skynda på, eftersom att upplagan är begränsad till 100 ex.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s