Spelning: ELECTRICITY med ZOMBIE ZOMBIE / WALRUS / CLARK NOVA / ULTRA EL den 15/2!

Electricity-Poster-print-original-A2

Stockholms krautrockare i form av Fly Interzone arrangerar endagsfestivalen ELECTRICITY, tillsammans med Airwave Music, Södra Teatern och Electricity Records – som firar att bolaget släpper sin första platta. Det de kallar för polarkraut, är det som kommer att vara i fokus, med tanke på att Walrus självbetitlade album släpps då. Som det står i rubriken så spelar ZOMBIE ZOMBIE, Walrus, Clark Nova och Ultra EL live. Dessutom så kommer det att bjudas på DJ’s i form av arrangörerna själva, nämligen Fly Interzone som spelar allt i krautväg tillsammans med psykedelia och electronica, i kombination med Elena Smon Wolay & Jonas Jonsson – som kommer att spela post-punk och frijazz.

Förutom detta är dessutom huvudbandet Zombie Zombie albumaktuella, med sitt nya album “Rituels d’un nouveau monde“. Mer information om eventet kan ni hitta nedanför. Spelningen går av stapeln den 15:e Februari, pågår från kl. 19:00-01 på Kägelbanan Södra Teatern och kostar 150 kr. Ni kan även köpa biljetter på deras hemsida. Mer information går att finna på Facebookeventet. Ni kommer även ha tillfälle att förlyssna på några av banden nedanför.

ZOMBIE ZOMBIE

Walrus

Ultra EL!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s