Premiärspelning: Walrus – Tromsø III

Walrus-cover-art

Invisible Guy har fått äran att premiärspela en av låtarna från instrumentalrockarna/polarkrautarna Walrus uppkommande och självbetitlade album. Walrus är ett band som består utav Henrik Olsson (Gul 3/Harr), Mattie Bye (The Sprawl), Leo Svensson (The Tiny/Gul 3), Mattias Olsson och producenten/kompositören Kristian Holmgren. Tillsammans med otaliga instrument och efrarenheter senare så kommer det att släppa sitt uppkommande album den 15:e Februari. Bolaget som har hand om släppet är det nystartade bolaget Electricity Records som är Stockholmsbaserade. Distributörerna som har hand om detta släpp kommer att vara Motljud och Record Heaven. Så bunkra upp med lite förtäring, luta er tillbaka och dra en långsam suck innan ni slår på Tromsø III och avnjut det ögonblick som ni blivit tilldelade. För vad kan gå fel, när ett helt nytt begrepp har nått dagens ljus och krauten är på väg att vrida in sig självt på bekanta breddgrader? Ingenting.

One thought on “Premiärspelning: Walrus – Tromsø III

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s