Promo: Sans – Inte ens natten

2128610707-1

Det någorlunda nysammansätta shoegaze-bandet SANS har en platta vid namn “Inte Ens Natten“. Den släpptes förra året i November och är enligt andra bloggar rätt bra. Trots att det är mycket mer åt dreampop-hållet så innehåller den en kavalkad av känslornas olika kulörer. Föreställ dig att du är havet och att vågorna är ett resultat av din rörelse, som vid olika tillfällen är mer energisk och vid andra; mer tillrättalagd. Den underliggande känslan är dock som av klassisk alternativ rock som till exempel Kent, vilket Sverige sett till att vara en av våra starkare exporter. Lämna pretentionerna hemma och tanka hem den om ni skulle ha vägarna förbi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s