Fou De Toi släpper ny singel!

foudetoi_heartless_620x620

Göteborgspopen har fått förstärkning med hjälp utav bandet Fou De Toi. Tre killar vid namn Erik Hääger, Johan Malmberg och Daniel “Kusowsky” Karlsson, som bland annat varit aktuella hos Sveriges Radio P3 och P4 med sin föregående singel “Pick Up Your Phone“. Dessutom så ligger deras nuvarande singel “Heartless” och spinner rundor på P4, där Stockholmsdivisionen av kanalen smygspelade låten och utnämnde den till “veckans låt“.

Hur som helst, det är endast kuriosa som ni kan läsa och få era munnar att vattnas utav, för det som skall förmedlas är att singeln ligger ute på Spotify men även iTunes och Soundcloud. Förutom detta håller de även på att skapa en video åt låten, så håll i hatten och räkna tiden, för snart så blåser det upp en storm och levererar göteborspop i både ljudkanaler och via video.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s