Musikvideo: Loaded Guns of Christmases Past

Om ni inte har fått nog av det oerhört långa namnet och svenska darkjazz-akten E.E. Engström & The Twin Street Tree Trunk Love Ensemble, så utlovas det ännu mer nu. För exakt en dag sedan, eller nästan två dagar sedan så la de ut en musikvideo till en av deras låtar från debutplattan “Loving Fog Fiends“. Låten ifråga är precis den som är utskriven i rubriken, nämligen “Loaded Guns of Christmases Past“. Så dra över till YouTube och titta igenom den eller njut av den här på plats medan ni letar efter er närmaste drink eller för den delen ert vattenglas. Ni kan även lyssna på debutalbumed här nedanför, helt gratis, direkt från bandcamp.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s