The Dahmers letar efter bolag!

282977_532808260063820_2137681454_n

Garagepunk-bandet The Dahmers letar efter ett bolag som är villiga att ge ut deras uppkommande fullängdare. Just nu håller de på att arbeta med släppet och den kommer att innehålla tolv låtar som de planerar att släppa på LP. Smakprov på deras musik finns nedanför. Hittills har de släppt sin första vinylskiva på egen hand, med tre låtar, som är en sjua vid namn “The Beyond“. Så om det finns något bolag som kan vara intresserade av detta får ni höra av er till bandet på följande mailadress: thedahmers666@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s