Rättens Krater har en rätt ny musikvideo!

Eftersom att jag är väldigt sent på bollen, så ville jag ta tillfället i akt att lägga ut Rättens Krater här igen. För en månad sedan släppte de en musikvideo till låten “Ikaros Akterseglad” som återfinns på deras sjua som de släppte ännu tidigare. Om ni  inte har någon aning om vilka dessa personer är, så kan jag rekommendera er att kolla igenom min recension av deras släpp. Nu vet jag inte om de har någon sjua kvar, men ni borde sannerligen införskaffa deras platta eftersom att den är något unikt i musiksverige och är något som envar borde ha i sin ägo. Om ni vill köpa den, så kan ni skicka ett mail. Man kan även lyssna på deras skiva på Spotify.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s