Hjärtattack har äntligen släppt sin platta!

Ja, jag skämtar inte. Den heter Tillbaka till framtiden och finns på bandcamp. Med en fräsch liten spin-off på filmen från 1985 med exakt samma namn. Låtar som jag kan rekommendera från den här plattan är “Håll det äkta (eller skjut dig själv“, “På det sjätte smäller det” och “Det var sämre förr“. Hela plattan är faktiskt rätt bra, får jag erkänna. Tillräcklig och melodisk punk med uppriktighet som huvudsakligt mål. Ni kan även ladda ner hela plattan gratis och det kan ni göra nedanför, eller så kan ni bara lyssna till låtarna om ni vill det. Rekommenderar dock att ni placerar albumet på er dator eller valfri teknikmanick.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s