Pastoratet släpper ny EP för gratis nedladdning!

Därför väljer jag att streama den här också, den heter Sexpack och rockar hårt. Personligen så tycker jag att låten “Stick Din Lilla Diva” är den bästa låten på just denna EP. Men Göteborgsbandet överraskar ännu en gång med låtar så som “Köpt” och “Enligt Säkra Källor“. Tycker att ni borde ladda hem skiten och sprida vidare till era vänner. Tidigare har de bland annat varit med i min podcast, eller åtminstone en i bandet och jag har bett dem att rekommendera fem av sina favoritalbum till bloggen. Allt detta finner ni om ni söker på “Pastoratet” i sökrutan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s