Mackaper släpper ny låt från uppkommande albumet Mot Ljusare Tider!

Mackaper, som jag skrivit om innan, har släppt en skön liten dänga vid namn “Staden Vaknar” som är tagen från deras uppkommande album Mot Ljusare Tider som släpps på skivbolaget Flora & Fauna. Låten är även producerad av Elias Krantz, och albumet släpps den 19:e December, men ni får som sagt nöja er med en av låtarna från det albumet tillsvidare. Låten påminner om hur hösten är i annalkande och melodin är avstämd och säker i sig självt, alltmedan de mer jazziga influenserna gör sig hörda och är passande i dessa mörkare årstider. Har skrivit om denna konstellation tidigare, då de avslöjade två osläppta låtar. Så sätt dig i soffan, på med täcket och njut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s