Svensk Punk och Hardcore – Misantropic & Damage – Avsnitt 4

Med strulig teknik kommer man inte så långt, men tack och lov så åtgärdades detta i tid. Nu är det dags för ytterligare ett podcastavsnitt ur serien Svensk Punk och Hardcore. Det tog sin tid innan detta avsnittet blev klart, mest med tanke på att jag har gjort en massa andra saker som har fått högre prioritering. Dessutom så skapades ytterligare ett avsnitt av Svensk Punk och Hardcore i smyg och kommer att vara Avsnitt 5. Inför detta avsnittet så är det Matte från Misantropic som är maestro och har därför valt de låtar som kommer att spelas i podcasten.

Förutom detta innehåller även podcasten två intervjuer, en med Damage och en annan med just Misantropic. Spelar även två nya låtar direkt från Damages uppkommande platta Weapons of Mass Destruction, som går att förbeställa här borta. Rekommenderar era att göra det, då det är en riktigt rivig platta som inte kommer att lämna någon oberörd.

Vill även passa på att upprepa följande budskap, angående skapandet av en introlåt för podcastserien: “För att vara kort och koncis går det såhär: om något band eller några band är intresserade av att göra en introlåt till podcasten, så kan jag tänka mig ge promotion och en intervju med vederbörande i utbyte. Maila mig på mailadressen som ni finner under Contact“. Så om det är någon som känner sig manad att skapa en introlåt för denna serien så skulle det vara varmt välkommet och även belönas i form av att ni får vara med i podcasten eller valfritt sett att promota era alster. Både i podcasten och på min blogg.

Hur som helst tycker jag att ni ska avnjuta det senaste avsnittet och nu slutar jag därför att pladdra!

* Musik som valdes av Matte från Misantropic

* Intervju med Damage

* Intervju med Misantropic

Låtlista:

1. Disfear – A Brutal Sight Of War
2. Sacrilege – Lifeline
3. Visions Of War – Beyond
4. Diskonto – 81
5. Skitsystem – Välfärd
6. Damage – Hate (Osläppt)
7. Damage – Rising (Osläppt)
8. Kranium – Hämnd
9. Svart Snö – Ren, Säker och Billig
10. Totalitär – Att Döda Sig Själv
11. Tristess – Hata USA
12. Kontrovers – Kapitalets Ryttare
13. Misantropic – Born To Die
14. Misantropic – Raise The Gallows
15. Skitslickers – Spräckta Snutskallar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s