Streamar en låt med Dalaplan från deras uppkommande sjua!

Dalaplan är ett band som sedan en tid tillbaka frälst både journalister och icke-journalister likaså. Med en stor och svängig repertoar, energiska liveframträdande och främst av allt: en passion för musiken, så har de lyckats ta sig framåt. Hittills har de släppt tre EP:s som enligt kronologisk ordning går precis som såhär: Dalaplan EP (2010), Feber (2011) och Trillar I (2012). Med andra ord så har deras musik fått sitt genomslag och fortsätter att slå igenom lika stort, som en stor jävla slägga mot en gipsvägg. Så i rockens tecken har jag därför tänkt mig att bli lite vild och galen, eller nej, kanske inte just det. Jag tänkte att jag skulle visa er en annan dimension av Dalaplan, något som egentligen inte kommer att finnas till förrän den 10:e Oktober. Ni gissade rätt, de släpper nämligen en sjua med två låtar på, och den uppkommande plattan heter: Ta mig när jag faller.

Därför delar jag och Gaphals med oss av denna skattkista som är sprungen ur Malmö. Låten som streamas här går under samma namn som släppet, nämligen Ta mig när jag faller. Plattan går att förhandsboka här.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s