Streamar Knifven-låt från uppkommande ep:n Perstorp/Kliniken!

Grabbarna från Knifven har tidigare släppt ifrån sig otroligt bra alster i musikväg, de började sin bana på Gaphals via sin första singel-ep Vaccinet/Galtbrottet. Så nu har de kokat ihop ytterligare något i samma format som förmodligen kommer att klå den förra, nämligen en ep vid namn Perstorp/Kliniken. De lirar en blandning av syndig rock och någorlunda melodisk punk, med emfas på just melodier, mig veterligen. Hur som helst så fungerar detta väldigt bra och mina öron var fullständigt överväldigade av spåret som jag lyssnat på från den uppkommande epn. Därför tänker jag dela med mig av den till er och hoppas därför att ni kommer att tycka om den. Plattan går att förbeställa via Gaphals på deras bandcamp, och det kan man göra här.

Eftersom att ni redan tillgodosett ert tidigare behov fyller jag på det ytterligare. Därför bjuder jag och Gaphals, i ett unikt samarbete, på ytterligare ett vrålåk rent musikaliskt för era öron. Njut av deras låt Perstorp från den uppkommande epn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s