Niels Nielsens nya video och streaming av låten Shadow Twin!

En kaskad av fantastiska elektroniska slingor och drömsk sång är någonting som kan beskriva Niels Nielsen lite närmare. Nästan lik en svensk version av Ladytron, men med en viss indiekänsla i behåll. Bandet som består utav Niels Nielsen, Henric Bellinger och Anders Risenstrand har nyligen släppt denna video som på ett vis kan tjäna som en ingång till deras singel “Shadow Twin 7¨” som släpps senare i höst, närmare bestämt den 19:e Oktober.

Det känns som att det gladlynta och drömska hela tiden befinner sig i ett gränsområde till ett äkta vemod. Så missa för allt i världen inte detta band då det uppträder den 29:e September i Norrköping på Domteatern. Ni kan även slänga er över pre-order redan nu om ni vill ha denna vinyl i era ägor, vilket jag skulle vilja rekommendera. Eftersom att detta släpp fyller upp ett visst tomrum, så är det befogat.

Därför tänkte jag även streama låten Shadow Twin här på bloggen för er som är sugna på det. Klicka nedanför och njut.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s