Streamar två nya låtar från Riddarnas senaste platta Bakom Molnen!

Riddarna är en trio bestående av Edward Forslund, Patrik Jakubowski och Erik Dahlström. De lirar en färsk blandning av både alternativ 90-talsrock med 60-talets psykedeliska influenser. Eftersom att deras musik både låter väldigt bra och känns nyskapande så bestämde jag mig för att försöka hosta upp några låtar innan folk hade börjat slänga sig över pre-order knappen för albumet. Jag valde noga ut de låtar från albumet som jag personligen tycker är bäst och framkallar det “värsta” känslosvallet. Därför bestämde jag mig för låtarna “Jag har gjort fel” och “Det är dig jag vill ha“, som för mig representerar den variation jag hört från albumet men även den intensitet som existerar inom deras musik.

Så jag tycker att ni borde slänga er över pre-order knappen här borta, men samtidigt tycker jag även att ni borde lyssna på dessa två låtar, som streamas exklusivt här på bloggen av mig. Stort tack till Gaphals och till Riddarna för att deras musik är riktigt bra.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s