The Scrags har släppt en ny video till låten Void Lodge!

Gävlebandet The Scrags har släppt en video till låten Void Lodge som för övrigt återfinns på A-Sidan av deras sjua Void Lodge som släpptes den 31:a Augusti på Svart Records. Har ni inte hört de förut så rekommenderar jag att ni spatserar in på deras sida och spanar in läget. Om ni vill veta lite mer om deras sjua, så hänvisar jag er till en recension jag gjorde för en tid sedan, den går att läsa här.

Men nog om det, jag hoppas att ni avnjuter musikvideon med en stark-öl eller lite vinbärssaft, eller så får du dansa runt i din lägenhet, ditt hus eller din villa. Ni kan köpa deras sjua för 6,50 euro här borta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s