Peter Sjöholm har släppt singeln “Normal” inför sitt uppkommande album!

Peter Sjöholm som bland annat lirar i punkbandet Syster Ingrid, som har med ett par låtar i en av mina podcasts, har själv släppt en singel. Denna singel är släppt på hans egna skivbolag Computer Killed The Recordstore, som enligt honom själv är en “aptitretare” inför det uppkommande albumet “Det här är bara början på någonting som förmodligen kommer att ta slut imorgon” som släpps senare i höst.

Förutom just Syster Ingrid har Peter även en gedigen bakgrund inom göteborgs indiepopscen, där han spelat elektronisk indiepop på olika klubbar sedan början av 2000-talet. Tidigare har han lagt upp diverse musikprojekt, men detta är hans första “riktiga” release någonsin. Han har även skrivit låtar i andra band och lirat synth i bland annat indiebandet Waterburg.

Därför tycker jag att ni bör lyssna på låten “Normal” här nedanför:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s