Faråker släpper två nya låtar!

Nu har Faråker släppt två nya låtar som ni kan spana in under eller helt enkelt bara spela här på bloggen. Den första låten heter Zombiekärlek och den andra låten heter Lycklig Död, två mycket vackra låtar som jag hoppas att alla kommer att lyssna på. Helt klart en av Sveriges bästa musiker just nu och framtidshopp med tanke på hur sterilt det annars är. Just på denna front har jag saknat en hel del kompetenta musiker, vilket tar mig tillbaka till de glada dagarna av bra svensk musik. Det märks var han får sina influenser ifrån och jag hoppas att han blir det “nästa” stora.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s