Faråker går akustisk med låten Villa Dovre!

Faråker lämnar ifrån sig en akustisk version av den senast upplagda låten “Villa Dovre“. Tillsammans med Anton Dahlrot på tramporgel och Björn Forsberg på klockspel. Med både skuggspel och silhuetter, med en bastant och underliggande känsla av harmoni samt ett litet stycke melankoli.

Låten är inspelad live direkt från replokalen, och om du har missat hans minst sagt intressanta musik så vill jag hänvisa dig till en intervju som jag gjorde med honom här. Dessutom tycker jag att du borde checka in på Soundcloud, Twitter, Facebook och överallt där man kan hitta honom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s