Punk på franska baserad i Sverige – möt CIKATRI$!

Ett intressant tillskott till mitt musiklyssnande. Ett band som lirar punk med bland annat en keytar och lagom oortodox approach till hur punk bör och ska låta, vilket är intressant i dessa tider då det finns mycket likriktning.

CIKATRI$ består utav Aurélie, Nina, Sanna och Dennis. Det intressanta med detta band var att Aurélie ursprungligen kommer från Frankrike, men började inte sjunga på franska förrän hon anlände till Stockholm. Efter att hon hade anlänt så hoppade Nina, Sanna och Dennis snabbt på tåget – tillsammans med en keytar. Hittills har de spelat in två album, det första vid namn “CIKATRI$ M’A TUER” som spelades in sommaren 2011 och släpptes sedan i December samma år på Sax Records.

De har även släppt en andra EP som heter “Oui Le Deux Non Non Non“, som går att lyssna på helt gratis via deras bandcamp. Men hittills har den inte släppts och därför tänkte Invisible Guy streama deras andra album här nedanför. Så klicka, lyssna och njut av det franska språket och lite annorlunda punk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s