D-Takt & Råpunk släpper 6-låtars demo med Paranoid!

D-Takt & Råpunk har släppt sex-låtars kassettdemo med Paranoid från Sverige vid namn Hardcore Addict. Enligt de skulle man kunna säga att det är en fortsättning på Electric Funeral, med ett omslag som kan liknas vid det och som är gjord av Pancho the Punk. Kassetten kommer i en begränsad upplaga av 150 artiklar och den kommer att kosta 30kr plus porto. Så dra till D-Takt & Råpunk och maila dem om du vill ha demon, den är ruskigt billig och eftersom att den är i begränsad upplaga har du nå’t att visa upp för dina punk och hardcorepolare. Om du inte orkar dra till bloggen, så kan du maila dem: dbeatrawpunk@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s