Zeon Light släpper två kassetter i början av Augusti!

Närmare bestämt den andra Augusti. En av släppen kommer vara med Paddington Distortion Unit och sitt släpp Unit (Zeon Light 019, c45), som är begränsad till 46 upplagor. Zeon Light beskriver Paddington på detta vis:

För er som inte känner till den smått legendariske Paddington så är det Calle Olsson som i åratal arbetat under namnet Paddington DC och släppen har blivit många under årens lopp. I grunden har vi synthesizern. Och i botten har vi pur pop om än på Calles vis. Skev och tvär.

Det andra släppet kommer från Horrible Houses och är betitlad Dead Surfer’s Valentine (Zeon Light 020, c25). Som är ännu mer begränsad, nämligen till 26 upplagor. Såhär beskriver Zeon Light dem:

Horrible Houses är pop som den alltid borde låta. Musikfesten Cosy Den talar om Särnas svar på Spiritualized, Beat Happening och Go-Betweens. Och varför skulle vi säga emot? Oemotståndligt är det hur som helst.

Bägge släppen kommer att kunna köpas som kasetter för 100 kronor, inklusive porto. Du får även en digital utgåva på köpet.

Och för all del, glöm inte en av de senare släppen, Oliwa – Rituals (Zeon Light 017). Lyssna på en låt från det albumet nedanför.

Till hösten kan ni även se fram emot följande akter, som kommer att släppa sitt material på Zeon Light: Chicagojazzen, Arc Light, Erik D. Vahl, Markus Hulthén, Diskoteket, Pär Thörn, Leif Holmstrand, Folkmun, Robert Anton Pizza, Fastlandet, tsukimono, Natten m.m.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s