Medgörlig heavy metal och tung rock!

Lifer – Ej att förväxlas med det andra bandet som förra året firade 20 års jubileum. Ett svenskt band som lirar southern rock blandat med heavy metal, á la Black Sabbath. Så till er som vill ha en bra start innan ni får se Sabbath i Juni, ni borde släpa er till Fryshuset i Stockholm den 25:e Februari. För då spelar Lifer där kl. 23:30, i en musiktävling vid namn: “Emergenza Festival 2012“.

Förutom detta är de snart även debutaktuella med en EP, som mastras, mixas och produceras av ingen mindre än Fred Estby (Dismember, Carnage). Så man kan påstå att grabbarna har en tung uppbackning. Tre av låtarna som kommer vara på deras EP kommer heta “Low“, “Dead” och “Downfall“.

Här får ni ett smakprov på Low:

Och Downfall:

Grabbarnas officiella youtubekanal: Liferofficial.

Facebook: Lifer.

Myspace: Lifer Band.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s